Garderober

København K

indbygget skab med forramme i eg, hvide låger korpus i eg

Valby

indbygget skab med fyldningslåger i eg

Charlottenlund

indbygget skab med fyldningslåger i eg

Nordhavn

indbyggede skabe med forramme og låger i røget eg

Indbyggede skabe og garderober er en praktisk og æstetisk opbevaringsløsning, der skaber stilrene rum med stor funktionalitet. Hos Snedkeriet KBH har vi mange års erfaring med opsætning og design af indbygningsskabe, og vi går altid efter at skabe et individuelt design, hvor kvalitet, funktionalitet og personlighed mødes.


Individuelle indbygningsskabe

Snedkeriet KBH er et snedkeri beliggende i København K, og vi har stor erfaring med at bygge unikke indbygningsskabe til danske boliger. Når danskerne skal vælge garderobe til deres hjem, falder valget ofte på et indbygningsskab. Det gør det, fordi det giver et enkelt og stilrent udtryk i dit hjem og falder i et med rummet.

Uanset hvordan din bolig ser ud, eller hvor dit indbygningsskab skal placeres, bygger vi det gerne for dig. For os er det vigtigt altid at finde frem til den bedste individuelle løsning for dig, hvor kvalitet, æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Kontakt os for at høre nærmere.

Kvalitet & funktionalitet

Når du vælger et indbygningsskab eller garderobe lavet af en af vores dygtige snedkere, får du et kvalitetsprodukt, der vil holde og se smukt ud i mange år fremover. Et indbygningsskab og garderobe fra Snedkeriet KBH er et stykke godt håndværk skabt med tanke på både funktionalitet, personlighed og æstetik.