13° – Kvalitet – Funktionalitet

Vores møbellinie hedder 13° og består af et spisebord, en bænk og en lænestol, der er udviklet ud fra en grundtanke om at forene kvalitet og funktionalitet i et design, der er tilgængeligt i forhold til pris og anvendelighed.

13°

Designet i vores møbellinie er baseret på gennemgående vinkler på 13°, der skaber en sammenhæng mellem de forskellige møbler, der gør at de naturligt komplimentere hinanden.

Kvalitet

Det gode håndværk er en kerneværdi for SnedkerietKBH. Vi vægter de klassiske håndværksdyder højt og går aldrig på kompromis med kvaliteten når vi udvælger vores træ, og tegner og bygger vores møbler så vi altid kan stå inde for at levere et godt håndværk, der kan holde til at blive brugt.

Funktionalitet

Hvert møbel har en funktionel opgave det skal kunne udføre for at sikre dets anvendelighed. Vores bænk kan anvendes i entréen, køkkenet eller soveværelset, men kan også fungerer som sofabord i stuen. Vores spisebord kan både bruges i hverdagen af familien og i weekenden til familien plus gæster, da bordet kan slås ud så der kan sidde 14 personer omkring det.