Vesterbro

Køkken – Røget Egetræ – Lavasten

Sæt dit præg på resultatet

Når du vælger, at dit næste køkken skal være et snedker køkken, får du mulighed for selv at sætte dit præg på det endelige resultat. Køkkenet er et vigtigt rum, som vi opholder os meget i, og derfor er det også vigtigt, at du vælger det helt rigtige, når køkkenet skal fornys.

Vi ved, at det perfekte køkken kan se ud på mange forskellige måder. Hvad der er det helt rigtige, afhænger nemlig af dig. Hvis du skal have det helt rigtige køkken, er det derfor også en fordel, at du selv kan sætte dit aftryk på processen og resultatet, så dit snedkerkøkken har dit unikke udgangspunkt.

Snedker køkken og kvalitet

Prisen på et håndlavet snedkerkøkken er højere end de  masseproducerede køkkenløsninger, men til gengæld for en højere investering ved et snedkerkøkken får du. Men med et snedkerkøkken får man  et køkken lavet med omhu og i god kvalitet, der holder i mange år fremover. Vi udvælger selv vores træ til vores snedker køkkener og sikrer dermed at det smukkeste og bedste træ bliver brugt til dit køkken kombineret med moderne og funktionelle løsninger, som eksempelvis integrerede løsninger og skuffeskinner med soft luk. Med et snedker køkken fra SnedkerietKBH får du et stykke håndværk med et unikt udseende og et design, du ikke bliver træt af. Hvis du ikke vil nøjes med en standardvare, som også findes i alle andre hjem, er et snedker køkken det rigtige valg for dig.