DSC_7658

Egetræskøkken med snedkerdetaljer

Køkkenet i Værløse har et klassisk udtryk med fronter i eg, der giver et både varmt og lyst rum. Køkkenet er designet med en række detaljer, der er kendetegnet for snedkerkøkkener – blandt andet årerspillet i den gennemgående planke på fronterne, der er med til at skabe en harmonisk og organisk ro i rummet. Derudover er køkkenskufferne designet og styrket med sløjfer – et af snedkeriets kendetegn.

_dsc7598

Dit personlige køkken

Når du vælger, at dit næste køkken skal være et snedkerkøkken, får du mulighed for selv at sætte dit præg på det endelige resultat. Køkkenet er et vigtigt rum, som vi opholder os meget i, og derfor er det også vigtigt, at du vælger det helt rigtige, når køkkenet skal fornys.

DSC_7649-Edit

Snedkerkøkken & kvalitet

Hos Snedkeriet KBH udvælger vi selv træet til vores snedkerkøkkener. Det gør vi for at sikre, at kun det smukkeste og stærkeste træ bliver brugt i vores køkkener.

_dsc7517

Mange års erfaring

Kendskabet til træets struktur gør os i stand til at vejlede med både design og vedligeholdelse, og vi har stor erfaring med eksempelvis integrerede løsninger og skuffeskinner med soft-luk.

DSC_7668
_dsc7604