Indbygget garderobeskab i traditionelt snedkerhåndværk

Skabt i mødet mellem æstetik, funktion og personlighed

Et indbygget garderobeskab er en praktisk og æstetisk opbevaringsløsning, der skaber stilrene rum med stor funktionalitet. Hos Snedkeriet KBH har vi 15 års erfaring med opsætning og design af indbyggede skabe, og vi går altid efter at skabe et individuelt design, hvor kvalitet, funktionalitet og personlighed mødes.

Snedkeriet KBH er et klassisk snedkerfirma beliggende i København, og vi har i årevis forkælet mange danske hjem, bl.a. på Frederiksberg og i Nordsjælland, med et indbygget snedkerskab. Vi sætter en dyd i vores håndværkstraditioner og bygger med udgangspunkt i stilrent nordisk design – i mødet med din personlige stil.

Individuelt indbygget garderobeskab

Når danskerne skal vælge garderobe til deres hjem, falder valget ofte på et indbygget klædeskab. Det gør det, da det giver et enkelt og stilrent udtryk i dit hjem, og de falder i et med rummet.

Uanset hvordan din bolig ser ud, eller hvor dit indbygningsskab skal placeres, så bygger vi det gerne for dig. I vores arbejde med håndlavede skabe, er det vigtigste altid at finde frem til den bedste individuelle løsning for dig. Vi bygger skabet med hylder, garderobestang og andet – præcis som du vil have det.

Når du vælger et indbygget garderobeskab lavet af en af vores dygtige snedkere, får du et kvalitetsprodukt, der vil holde sig og se smukt ud i mange år fremover. Det er altså også en bæredygtig løsning, da dit nye skab kan glæde de næste generationer også.

Ring til os og sæt os ind i dine behov

Ønsker du at få et håndlavet indbygget garderobeskab hjemme ved dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger på dit hjem, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvordan dit drømmeskab bedst muligt realiseres. Afhængigt af hvor stort dit skab skal være, og hvilke materialer du ønsker, udformer vi en pris på din opgave.

​Snedkeriet Kbh ApS

Færgehavnsvej 36

2150 Nordhavn

CVR: 42498777

Skriv til os

Kontakt os for skræddersyede snedkerkøkkener og indbyggede reoler.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt