Få både funktionalitet og æstetik med en indbygget reol

Opbevaringsløsninger i traditionelt dansk håndværk

Snedkerreoler er den ideelle løsning, hvis du ønsker opbevaring, hvor funktionalitet og æstetik er i fokus. Hos Snedkeriet KBH kan vi designe en indbygget reol, der passer til dine unikke rum, og vi sikrer os, at din personlighed er synlig i resultatet.

Fra vores værksted, der ligger midt i det hurtigt voksende og inspirerende miljø omkring Nordhavn i København, skaber vi snedkerreoler af den fineste kvalitet. Vi har specialbygget reoler til mange forskellige kunder, eksempelvis i Nordsjælland og på Frederiksberg, som har fået en opbevaringsløsning, der er frembragt med traditionelt dansk håndværk.

Indbygget reol – tænkt på en ny måde

Reoler kan se ud på mange forskellige måder og være af forskellig kvalitet. Hos Snedkeriet KBH ved vi, at en indbygget reol, lavet af en snedker, kan være med til at understrege et rums personlige arkitektur og forlænge et stilrent udtryk. Når vi skaber indbyggede snedkerreoler, tager vi derfor udgangspunkt i det rum, den skal placeres i, ligesom vi – i fællesskab med kunden – finder ind til deres personlige stil.

Vi forsøger altid at tænke reoler på en ny måde, og vi har stor erfaring med indbyggede reoler i både klassisk og moderne stil samt fritstående reoler.

I 15 år har vi arbejdet med at skabe unikke designs til danske hjem i traditionelt kvalitetshåndværk. Hos os får du derfor en et eksklusivt, funktionelt og smukt resultat – uanset om du får lavet en indbygget vægreol eller andre af vores møbler.

Kontakt os og lad dig inspirere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores snedkerarbejde, så skal du være velkommen til at ringe eller skrive til os. Hvis du drømmer om en indbygget bogreol hjemme ved dig, men mangler inspiration, så tager vi gerne en snak med dig. Ellers kan du se flere eksempler på vores tidligere arbejde her på siden.

Med en indbygget reol får du en unik og bæredygtig løsning, der er til glæde for både dig og kommende generationer.