Om Snedkeriet KBH

Alle Snedkeriet KBH’s møbler og inventar tegnes i hånden og bygges fra bunden på vores snedkeri i København uden brug af computerstyrede maskiner (CNC).

Snedkeriet KBH – din snedker i København

Vi udvælger vores træ med omhu og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor samarbejder vi altid tæt med vores kunder for at finde frem til hvilken løsning, der er den helt rigtige for dem. Når du vælger, at Snedkeriet KBH skal bygge dit nye køkken, garderobe, reol eller spisebord, kan du altså være sikker på at få et produkt, der er gennemarbejdet og specielt tilpasset til dig, din bolig og dine ønsker.

De klassiske snedker dyder

Når du vælger et produkt lavet af Snedkeriet KBH, får du et produkt af høj kvalitet, hvor de klassiske håndværksdyder som godt håndværk, omtanke og omhu bliver sat først. Før i tiden blev alle møbler og alt inventar i træ skabt af en snedker, og det er derfor, at mange af de ting stadig holder i dag og går i arv fra generation til generation. I dag vælger mange desværre i stedet at spare på deres møbler og inventar og køber masseproducerede løsninger.

Det ender dog tit med at være en dyr og utilfredsstillende løsning, fordi møblerne kun holder i kort tid, og derfor er der brug for udskiftning forholdsvis ofte. Samtidig er det også svært at finde det helt rigtige unikke stykke inventar blandt de masseproducerede løsninger.

Få et unikum der holder for evigt

Når du vælger et snedkerprodukt fra vores snedkeri i København, får du et produkt, hvor kvaliteten er i top og hvor designet er individuelt. Det betyder, at det bliver ved med at holde og se smukt ud. Det er både en god økonomisk investering for dig, men for en samfundsmæssig betragtning er det også et fornuftigt alternativ til brug og smid væk-kulturen.

Hvis du mangler hjælp til en snedkeropgave, står vi altid klar til at tilbyde dig en unik og individuel løsning.

​Snedkeriet Kbh ApS

Færgehavnsvej 36

2150 Nordhavn

CVR: 42498777

Skriv til os

Kontakt os for skræddersyede snedkerkøkkener og indbyggede reoler.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt