Få en eksklusiv løsning med et snedkerkøkken

Vores køkkener er skabt med traditionelt dansk håndværk

Hos Snedkeriet KBH leverer vi håndlavede designkøkkener inspireret af den nordiske tradition. Vores erfarne snedkermester er med i alt fra ideudvikling og design til montering af dit unikke snedkerkøkken. Vi skaber køkkenrum med udgangspunkt i kvalitetshåndværk og designs, der passer til dine behov.

Fra vores værksted i København designer vi håndlavede kvalitetskøkkener, der holder flere generationer. I 15 år har vi arbejdet med designudvikling, produktion og montering af snedkerkøkkener i lejligheder og villaer særligt på Frederiksberg samt det øvrige København og i Nordsjælland. Hver enkelt opgave er udført med filosofien om, at kundens personlighed skal komme til udtryk det færdige design.

Hvorfor vælge et snedkerkøkken?

Hvis kvaliteten skal være i top, og hvis dit køkken skal se ud præcist, som du drømmer om, så er et snedkerkøkken værd at investere i. Så får du nemlig et kvalitetskøkken i tidløst design.

Der findes mange masseproducerede køkkenløsninger derude, men ingen af dem vil leve op til alle dine forventninger og drømme. Og med køkkenets centrale plads i dit hjem og de mange timer du og din familie bruger her, mener vi, det er vigtigt, at du får et køkken, der kan indfri alle dine drømme.

Her kommer din lokale snedker ind i billedet. Vi laver nemlig unikke løsninger, du selv har været med til at skabe. Det er samtidig en bæredygtig beslutning, da et snedkerkøkken kan holde i mange år og skabe glæde for flere kommende generationer.

Kontakt os for en indledende snak

Drømmer du om dit helt eget snedkerkøkken, så sidder vi klar til at hjælpe dig med det. Vi tager gerne en indledende snak med dig om dit drømmekøkken, så vi kan påbegynde vores arbejde med at gøre det til virkelighed. Så udformer vi også en pris på din opgave.

Mangler du inspiration, kan du tage forbi vores showrooms i København, hvor du kan se nogle af de køkkener, vi tidligere har lavet, mens vi også gerne rådgiver dig i processen. Sammen skaber vi et køkken med et unikt udseende og design.