Snedkeriet KBH's klimapolitik

​En god investering i klimaet

Omtanke for kloden

I Snedkeriet KBH arbejder vi hele tiden for at mindske det CO₂-aftryk, vi sætter på kloden. Det gør vi for at skubbe branchen i den rigtige retning med tanke på de generationer, der kommer efter os.

Du kan læse om nogle af vores initiativer her.

En god investering i klimaet

Helt grundlæggende er valget af en snedker et godt og klimavenligt alternativ til enhver færdigfabrikeret løsning.

Med en snedkerløsning får du nemlig ikke kun et personligt og tidsløst produkt, du investerer også i klimaet, da eksempelvis indbyggede reoler og snedkerkøkkener kan holde flere generationer.

Undervisningsskove

Som snedkeri kommer størstedelen af vores materialer fra skovene i form af træer. Træerne er vigtige for klodens balance – derfor støtter vi Plant et Træ, der siden 1988 har plantet mere end 1,5 millioner træer i Danmark.

En stor del af de plantede træer er undervisningsskove, hvor børnehaver og skolebørn selv er med til at plante træerne, og hvor de lærer om træernes funktioner for både dyr og mennesker.

100 % vindenergi

Snedkeriet KBH får energi fra Vindstød, der alene producerer strøm gennem vindmøller. Det betyder, at vores værksted er drevet uden kulkraft, olie og gas, der er blandt de energikilder, som belaster klimaet mest.

Ønsker du at høre mere om vores klimapolitik, er du velkommen til at kontakte os.

​Snedkeriet Kbh ApS

Færgehavnsvej 36

2150 Nordhavn

CVR: 42498777

Skriv til os

Kontakt os for skræddersyede snedkerkøkkener og indbyggede reoler.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt