Værløse

eg & sløjfer

Egetræskøkken med snedkerdetaljer

Køkkenet i Værløse har et klassisk udtryk med fronter i eg, der giver et både varmt og lyst rum. Køkkenet er designet med en række detaljer, der er kendetegnet for snedkerkøkkener – blandt andet årerspillet i den gennemgående planke på fronterne, der er med til at skabe en harmonisk og organisk ro i rummet. Derudover er køkkenskufferne designet og styrket med sløjfer – et af Snedkeriet KBH's kendetegn.

Dit personlige køkken

Når du vælger, at dit næste køkken skal være et snedkerkøkken, får du mulighed for selv at sætte dit præg på det endelige resultat. Køkkenet er et vigtigt rum, som vi opholder os meget i, og derfor er det også vigtigt, at du vælger det helt rigtige, når køkkenet skal fornys.

Snedkerkøkken & kvalitet

Hos Snedkeriet KBH udvælger vi selv træet til vores snedkerkøkkener. Det gør vi for at sikre, at kun det smukkeste og stærkeste træ bliver brugt i vores køkkener.

Mange års erfaring

Kendskabet til træets struktur gør os i stand til at vejlede med både design og vedligeholdelse, og vi har stor erfaring med eksempelvis integrerede løsninger og skuffeskinner med soft-luk.

​Snedkeriet Kbh ApS

Færgehavnsvej 36

2150 Nordhavn

CVR: 42498777

Skriv til os

Kontakt os for skræddersyede snedkerkøkkener og indbyggede reoler.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt