Snedkerkøkkener

Birkerød

Lyst elmetræ & stål

Vesterbro II

Mørkt elmetræ & lavasten

Strandboulevarden

nordisk egetræskøkken

Rørvig

et nordisk sommerhuskøkken i ask

Frederiksberg II

et nordisk køkken

Værløse

eg & sløjfer

Frederiksberg

eg & marmor

Amager

elmetræ med sløjfer & stål

Østerbro

Røget eg & marmor

København K

purple heart med marmor & messing

Hos Snedkeriet KBH leverer vi håndlavede designkøkkener inspireret af den nordiske tradition. Vores erfarne snedkere er med i alt fra ideudvikling over design til montering af dit unikke køkkenrum.

Vælg en køkkensnedker

Snedkeriet KBH designer håndlavede kvalitetskøkkener, der holder flere generationer. Siden 2011 har vi arbejdet med designudvikling, produktion og montering af køkkener i københavnske lejligheder og villaer. Hver enkelte opgave er udført med filosofien om, at kundens personlig skal komme til udtryk i det enkelte design


Hvorfor vælge et snedkerkøkken?

Når du skal investere i et nyt køkken, har du mange valgmuligheder at vælge imellem. Der findes mange forskellige køkkenløsninger på markedet, men hvis du ønsker et individuelt køkken, som ikke findes andre steder, så er et solidt snedkerkøkken det rigtige valg.

Kontakt os idag, for en indledende snak om mulighederne

SnedkerietKBH har stor erfaring med at skabe unikke snedker køkkener i København, der er tilpasset specielt til den enkelte kunde. Hvis kvaliteten skal være i top, og hvis dit køkken skal se ud præcis, som du drømmer om, er et køkken lavet af en professionel køkkensnedker værd at investere i. Så får du nemlig et kvalitetskøkken i et tidløst design.

Et køkken er blevet et rum, som man befinder sig meget i. Madpakkerne skal smørres, maden skal laves og tit sidder børnene måske og leger eller laver lektier samtidig med. Derfor er det utrolig vigtigt, at man får lige præcis det køkken, der lever op til de krav og ønsker, som familien har, og det kan din lokale køkkensnedker hjælpe med.

Man kan sagtens vælge et billigt masseproduceret køkken og der er rigtig mange slags at vælge imellem. Men finder du lige det køkken du ønsker dig så brændende eller må du gå på kompromis med forskellige ting? Der er heller ingen grund til at vælge det samme køkken som naboen. Det er da meget sjovere at kunne sætte sit eget præg på det nye køkken og det gør vel heller ikke noget, at ingen har et køkken nøjagtig magen til dit? Det er her, at vi som køkkensnedkere kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med at få idéer og giver dig kyndig råd og vejledning, hvis du har brug for det. Sammen skaber vi et køkken med et unikt udseende og design.